Schoonheidssalon
Behandelingen bij salon Difference worden gegeven met producten van het professionele merk Medex.

Salon Difference biedt u verschillende behandelingen, van een korte behandeling tot een zeer uitgebreide verzorgende behandeling. Er word gebruik gemaakt van een behandelingsmethode waarbij niet alleen rekening gehouden word met verschillende huidtypen maar ook met andere omstandigheden zoals leeftijd en huidconditie. Heeft u een probleemhuid? Ook daarvoor heeft salon Difference een passende behandeling, met daarbij behorende producten.

"De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere 6 weken de Schoonheidsspecialiste bezoekt, onderscheidt zich al na het 35ste levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter!"

 

Nagelstudio
Salon Difference is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunstnagels, manicure behandelingen, design nagels, nailart, en verstevigen van de eigen nagels. Verzorgde handen zijn een belangrijk onderdeel van uw persoonlijkheid en geven extra uitstraling.

Niet iedereen heeft sterke nagels van zichzelf. Soms splijten of breken uw nagels voordat ze een mooie lengte hebben bereikt. Wilt u toch mooie (kunst) nagels, zomaar, of voor een speciale gelegenheid dan bied een bezoek aan een nagelstudio hier een uitkomst. Deskundig en mooi geplaatste kunstnagels zijn een sieraad. Kunstnagels worden vaak gezet als een vorm van uiterlijke verzorging maar voor nagelbijters kunnen kunstnagels echter ook een uitkomst zijn!

Sterke en duurzame nagels maak ik met de poeders en vloeistoffen van het Magnetic acrylsysteem. Magnetic heeft een uitgebalanceerde serie technische en verzorgende producten en werkmaterialen
voor de professionele nagelstylist.

Pedicure
Onze voeten hebben veel te verduren en zijn vaak als eerste vermoeid. Zo moeten ze een heel mensengewicht dragen, ze lopen heel wat af op een dag en moeten veel kunnen doorstaan. De moeite waard dus om uw voet eens van dichterbij te bekijken en vooral wat meer aandacht te geven.

We verstoppen graag onze voeten in sokken en (soms verkeerde) schoenen en dat juist terwijl onze voeten zo belangrijk zijn. Pas als er iets aan de voeten pijnlijk wordt, brandiger voelt of steekt zijn we ons bewust van onze voeten. Bij pijnlijke en vermoeide voeten zult u ongemerkt een andere houding aannemen die vervolgens weer kan lijden tot problemen in andere gewrichten en lichaamsdelen.

(!) Een pedicurebehandeling is meer dan alleen de nagels knippen. Ook is het behandelen van voetklachten niet het enige wat een pedicure doet. Het is een complete verzorging van de voeten.

Knippen van de nagels
Vrezen van verdikte nagels
Reinigen van de nagelomgeving
Overmatige eelt verwijderen
Behandelen van een likdoorn
Behandelen van een ingegroeide nagel
Na de behandeling worden uw voeten nog in gemasseerd met crème

Bij Salon Difference wordt professioneel, vakkundig en hygiënisch gewerkt met speciale apparatuur en gereedschap. Een regelmatige pedicurebehandeling is geen overbodige luxe en kan moeilijkheden helpen voorkomen. Een pedicurebehandeling is bovendien ook ontspannend en aangenaam, een lekker uurtje verzorgd en verwend worden en even aan niets hoeven denken! Natuurlijk zijn ook de heren van harte welkom want een pedicurebehandeling is zeker niet alleen voor dames!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: